Подвижни стъклени системи – възможни варианти за монтаж

Мобилното съвремие нанася своя отпечатък все по-умело и в дома.

Поредното доказателство за това са подвижните стъклени системи на tenti.info, които се наложиха като ефективен начин за защита на отворените пространства и комфорт. С какви варианти за монтаж на този вид стъклени прегради разполагате – нека ви разкажем в следващите няколко изречения.

По презумпция въпросните стъклени прегради са желана интериорна придобивка, заради своята практичност. Те осигуряват добро уплътнение и защита срещу лоши метеорологични условия като вятър и вода, а също и добра панорамна гледка. Това, което ги прави най-ценни за монтиране в дома или в офиса, обаче бива подвижността им. Според вида си – те могат да се събират и разгъват в различна посока, което ще рече хоризонтално или вертикално.

Подвижни стъклени системи - възможни варианти за монтаж

Предлаганите варианти от фирмата Про Тент Систем, разположена на tenti.info, могат да се обособят като Вертикални стъклени системи и подвижни стъклени системи Гилотина. Вторият вид поражда любопитство заради името си, което получава благодарение на начина си на функциониране, а именно като гилотина. Обикновено преградите от този вид осигуряват максимално добра видимост навън и защита на пространството. Те са снабдени с:

– Профилно остъкляване;
– 8 мм/10 мм закалено темперирано стъкло;
– Максимални размери: ширина 4000 мм/ височина 3000 мм;
– Автоматично управление: крилата се събират надолу;
– Странична алуминиева каса.

Обикновено подвижните стъклени системи Гилотина са по-често монтирани в заведения или административни сгради, които се стремят към практичен и модерен интериорен и екстериорен дизайн. Можете обаче да ги поставите и успешно вкъщи на терасата или вместо прозорци в някоя от стаите.

Що се отнася до подвижните стъклени системи с вертикално отваряне – те биват най-често монтирания вид остъкляване за тераси, както у нас, така и на Запад. Практични, удобни за боравене и осигуряващи добра защита – те наподобяват разположени хоризонтално щори, които с няколко дърпания вече сте сгънали или разгънали.

Независимо на кой от видовете подвижна стъклена система се спрете, можете да разчитате на tenti.info не само за избора, но и за монтажа им. Не пропускайте да ги посетите. Те ви очакват.