Кой предлага почистване и проверка на бензинови дюзи?

Имате ли усещането, че нещо не е наред с колата ви?

Ако това е така и сте забелязали странна загуба на мощност, наред с трудно палене, то вероятно става дума за проблем. Ако всичко това е придружено с повишено изразходване на гориво и по-голямо излъчване на вредни емисии, както и ако прекъсва при ускорение, тогава вероятно се касае за замърсяване на дюзите. Кой предлага почистване и проверка на бензинови дюзи при sofia-diesel-center.com? Само специализиран сервиз, като София дизел център може да се заеме със сложността и прецизността на проверката на подобен род специфични компоненти, които може да провери и ремонтира в специализирана среда.
Кой предлага почистване и проверка на бензинови дюзи?
Тъй като дюзите са изключително фини части, които са с много малък производствен толеранс с разлики от няколко микрона, то се налага и изключително внимателен ремонт от обучени специалисти, с каквито оторизираният дизел сервиз разполага. Освен с дизелови помпи и дюзи, сервизът работи успешно и за почистване и проверка на бензинови дюзи. Почистването се извършва в специална ултразвукова вана, след което дюзите се преглеждат на стенд за тест на бензиновите дюзи, за да се определи тяхното точно състояние. След проверката се издава протокол, който указва точното състояние на инжекторите, които са преминали през съответните тестове за определяне на тяхната работа.

Някои шофьори, вероятно предполагат, че с използването на специализирани препарати за почистване е достатъчно, но фактически то се оказва не толкова ефективно при работата с бензиновите дюзи. Най-сигурният вариант е да се занесат при професионалисти, които разполагат с всичкото оборудване, което е необходимо за качественото почистване и проверка на бензиновите дюзи. Стендът, с който разполага специализираният дизел сервиз, може да тества различни видове инжектори, които можете да видите подробно в sofia-diesel-center.com. Разгледайте подробности за професионалната технология и обслужване в сервиза и изберете сами.