Татуировката на видимо или на скрито място

Да си направите татуировка не е най- голямата стъпка в живота ви, но да си изберете точната за вас и подходящото място на тялото за нея не е много лесно. Практиката сочи, че най-предпочитаните места за татуси са ръцете и гърба. Що се отнася до това дали татуировката от студио да бъде на видимо или скрито място зависи само от вас. Ето и няколко довода, които могат да ви помогнат да изберете точното място за вашата татуировка:

„Написано му е на челото“- стара поговорка, която до голяма степен изразява склонността на хората да поставят етикети, защото така е по- лесно. Затова татуировки на лицето като тази на Майк Тайсън или на далеч не толкова известни личности, които са си татуирали емблема на любим отбор, думи или дори цели фрази на лицето граничи с абсолютната крайност, защото няма как да скриете такава татуировка и това няма начин да не ви създаде грижи в един или друг етап от живота ви. Но ако сте го решили твърдо, никой не може да ви спре, определено сте смелчаги.

Разпространено схващане е, че татусите пречат за намиране на добра работа. Няма стопроцентова гаранция, че това е така, но не е необходимо хора, които не ви познават изобщо на новото ви работно място, да знаят лични неща като това дали имате татуировка, или не. Е, ако искате да се изфукате в това няма нищо лошо.

Определено ако татуировката ви може да бъде покрита от дрехи, това ви дава свободата сами да избирате кой да знае за съществуването й и кой не. Все пак татусите са израз на много неща и едно от тях е свободата да изразиш себе си както намериш за добре.
И накрая подходящото място за татуировка зависи много от формата и размера на изображението. В това отношение могат да ви помогнат професионални татуисти като тези от linktattoo.