Бърза поръчка и доставка на стойки и стативи на добра цена

Стабилизацията на изображението е технология, използвана във фотографската и видеотехниката, която механично компенсира движението на камерата, за да предотврати размазването на изображението при ниски скорости. Стабилизация се осъществява най-често посредством стативи, тъй като те позволяват да поставите апарата или камерата и да ги настроите за съответното изображение, което искате да заснемете. Опората ще ви даде чувство за сигурност и стабилност.

Качествени стойки и стативи на много добра цена може да намерите във виртуалното пространство на онлайн магазин за фото, видео и аудио техника, периферия и аксесоари Enexter.com. Фирмата е оторизиран представител и официален партньор за България на немските производители на фотографски асортимент и оборудване Enexter и Patona Germany. Te са сред лидерите на европейския пазар, тъй като предлагат много добро съотношение между цена и качество на продукцията си. Артикули на други производители също може да намерите в каталога на сайта – Camrock, Canon, JVC, K&F Concept, Nikon, Sony и Viltrox.

Всички стативи обикновено са съставени от няколко части. Краката на стативите обикновено са изработени от алуминий, базалт, стомана или въглеродни влакна (карбон). Главата е елементът на статива, върху който са прикрепя фотоапаратът или обектива. Има много различни видове глави, но най-популярните са ябълковидните и панорамните глави. Централната конзола е отделна стойка, която минава през центъра и ви позволява да промените височината на статива. Тапите на краката- добрите стативи са снабдени с подвижни накрайници на краката за използване както в помещение така и на открито.

Бърза поръчка и доставка на стойки и стативи на добра цена

В каталога на Enexter.com се предлагат основно два вида стативи – моноподи и триподи. Видът им се определя от това с колко крака разполагат – моноподите имат един, а триподите имат три.

Моноподите наподобяват много на селфи стикове, но само на пръв поглед. Състоят се от 4 секции и са снабдени с допълнително краче против приплъзване, както и сгъваем допълнителен крак за по-голяма стабилност. Всеки от тях има удобна дръжка с неопреново покритие и ремък за по-удобно носене и повече сигурност при снимане. Резбата за монтиране на камерата е стандартна – 1/4″. Направени са от висококачествени и устойчиви на издръжливост материали. В цената им е включен и калъф за пренос и съхранение. Цените на моноподите варират от 40 до 60 лева в зависимост от тяхната големина и стабилност.

Триподите са създадени за взискателни фотографи. Качествената изработка позволява да се използва и в най-тежки условия. За всички професионални стативи са използвани материали с най-добро качество, които гарантират най-висока здравина и стабилност за този клас стативи. Те са идеални за ползване и с по-тежки фотоапарати и камери. Повече от тях са с ябълковидна глава, позволяваща прецизно позициониране на камерата в желаната посока. Двойната колона позволява монтирането на главата да бъде обърнато (надолу), което улеснява, наред с другото, фотографиране на обекти от нисък ракурс. Възможно е да използвате две глави едновременно!

Посетете Enexter.com и вижте различните модели стативи, които се предлагат в каталога. Ще останете много приятно изненадани от ниските цени на артикулите, сигурни сме в това! Направете поръчка бързо и лесно без да се регистрирате, а само с натискането на бутона Купи и попълване на няколко полета с координатите ви за връзка.