По какво се отличава един био магазин от останалите?

Питали ли сте се как да разпознаете един био магазин? Всъщност не е особено трудно. Обикновено на витрините са залепени рекламни букви, които обозначават кой магазин продава био продукти, кой е хранителен и т.н. Напоследък обаче в някои супермаркети започнаха да се продават био снаксове и всякакви други изкушения под формата здравословни храни. Дали наистина са такива и по какво се отличава един био магазин от останалите, предстои да разберете в следващите няколко изречения от настоящата ни публикация.

Всеки био магазин, по-скоро е вносител и разпространител на здравословна храна, отколкото производител. В големите вериги за хранителни продукти също вече има био витрини с плодове: ябълки, краставици и други. В био магазините няма да срещнете такъв тип плод и зеленчук на килограм. От един био магазин като lifestore.bg може да закупите по-скоро някоя здравословна напитка от плодове или зеленчуци. За да ви дадем нагледен пример – нека посетим макар и само на думи био магазинът в интернет – lifestore и да видим какво предлага.

По какво се отличава един био магазин от останалите?

Ще започнем с това, че неслучайно избрахме този тип магазин за здравословни храни и продукти. Разнообразието в него от стоки е главозамайващо и наистина поговорката „за всекиго по нещо“ важи с пълна сила за това виртуално пространство. Разгръщайки страниците с продукти, попадаме на любопитни храни като хляб без глутен, веган кашкавал, плодово вино и дори бира без глутен – все неща, които в обикновените супермаркети няма как да ги срещнете в този им вид. И то по-скоро не заради това, че не е възможно да ги откриете налични, а заради състава им и следователно производителите, с които работят от lifestore.bg и чийто разпространител всъщност бива и онлайн магазина. Този био магазин работи с производители, прочули се в световен мащаб като Orgran – Австралия; Violife – Гърция ; Green Pasture, Hydrea London и много други. Така, че ако искате наистина да пазарувате качествени стоки, които да са полезни за вас не само на думи – посетете lifestore.bg още сега.