Какви са предимствата на калъфите за samsung galaxy, направени от дърво?

Ако сте на път да изберете нещо подходящо, като протектор за вашия телефон, то може да се запознаете и с някои по-различни предложения.

Нещо по-необичайно, но определено доста здраво, са калъфите за samsung galaxy от https://gabri-design.com/samsung-galaxy-cases, които са направени от дърво. В онлайн магазина на gabri-design.com, можете да направите своя избор за цвят и вид дърво, което идва от Германия. Предлаганите калъфи са от две части, които лесно се сглобяват и разглобяват. Да можете да разчитате на добра защита, във времената на модерните технологии, които все още са твърде чупливи, е добра стъпка и най-вече превенция срещу проблеми и разходки до сервиза, както и допълнителни разходи.
Какви са предимствата на калъфите за samsung galaxy, направени от дърво?
Какви са предимствата на калъфите за samsung galaxy, направени от дърво? Това са калъфи, изработени, благодарение на модерна технологии, които следват извивката на вашия апарат, така че да може той да пасне точно в него. Освен това, от вътрешната страна, са облицовани с мек велур, който дава повече мекота и нежност и не на последно място уплътнява допълнително. Фактът, че са направени от дърво, прави калъфите доста здрави и устойчиви на удари. Имате възможност да изберете дали калъфът да бъде от бук или от ясен, както и от дъб, както и да се спрете на харесания от вас цвят.

Ако сте намислили да изненадате някого, който наскоро се е сдобил с такъв модел телефон, то веднага можете да го направите с нещо специално. Калъфите за samsung galaxy, изработени от висококачествен дървен материал, са покрити с еколак, ойто предпазва цветовете от избледняване и не на последно място и самия материал от напукване или надраскване. При избор на подарък, можете да направите изненадата още по-голяма, като поръчате гравирането на специален текст върху самия кейс. Това може да бъде лого или мото или някакво друго пожелание по ваш избор. Вижте повече в gabri-design и изберете сами.