Къде можем да намерим калъфи за iphone онлайн?

Ако имате намерение да оборудвате своето мобилно устройство с нещо специално, което да бъде и красиво и да има търсените защитни функции, то може би съвсем скоро ще откриете такова.

Ако имате iphone, вероятно сте ценители на красивия дизайн и бихте желали да го снабдите с протектор, който да отговаря именно на вашия модел. Къде можем да намерим калъфи за iphone от gabri-design.com онлайн? В gabri-design.com можете да откриете стилни дървени калъфи, които са изработени от висококачествено дърво внос от Германия. Имате избор между бук, дъб или ясен, както и като какъв цвят да бъде вашия нов калъф. Всяко дърво носи своята уникалност, така че всички варианти са сами по себе си уникати.
Къде можем да намерим калъфи за iphone онлайн
Според настроението или стила ви, можете да изберете подходящ цвят, а също и да изберете някой от арт моделите, които са ръчна изработка. Както можете да разгледате текущите предложения в категорията, това са уникални рисунки, които са единични бройки. Можете да изберете, както за вас нещо красиво и неповторимо, така и за някой много близък, който може да остане очарован от идеята. Освен това, ако става дума за подарък на някой от избраните калъфи за iphone, имате възможност да изберете и гравюра на текст. С други думи, можете да приложите любимо лого или пожелание, което да направи и по-лична вашата изненада.

Всички калъфи за iphone, които се предлагат в каталога са покрити с еко лак, който предпазва допълнително от напукване и надраскване, като запазва и цвета от избледняване. Прилягащите абсолютно точно калъфи, които са снабдени с всички необходими входове и изходи на телефона, позволяват той да се използва в пълната си функционалност, без да се налага да го вадите от кейса всеки път. Имате възможност за избор между калъфи от една или от две части, според това, което решите, че е най-удобно за вас. Вижте самите произведения в gabri-design и преценете на място.