Какво трябва да знаете за слухови апарати Siemens?

Загубата на слуха е свързана с много и различни причини като заболявания и наследствен фактор.

Когато тя е свързана с възрастта се нарича „presbyacusis“, като обикновено започва в 40тата и 50тата година от живота на човека и постоянно се влошава с напредването на възрастта.За щастие проблемите със слуха не са проблем заради усилията на редица учени, чиито резултати са слухови апарати Сименс в sonioton.com

Фирма Сониотон повече от 10 години се грижи за здравето на пациентите си и разполага със собствен център за слухово протезиране. Центърът е лицензиран по Закона за интеграция на хората с увреждания и притежава Удостоверение за регистрация от Агенцията за хора с увреждания към Министерството на труда и социалната политика, което й позволява да издава отчетни документи за разходваните целеви помощи от правоимащите лица – хора с увреждания – по чл.39.

Фирмата работи предимно с марките на световния гигант Siemens, тъй като те са едни от най-качествените и функционални решения за подобрение на човешкия слух на повече от достъпни цени. Преди повече от 130 години Вернер фон Сименс изобретява говорител, наречен Фонофор, който е предназначен да служи като усилвател при слухова загуба. Това революционно откритие се развива с темпове, които му предоставя науката и техниката, за да предостави на хората с проблеми най-добрите варианти за слухови апарати в световен мащаб. Можете да сте сигурни, че правите най-добрия избор при закупуване на модел слухов апарат Siemens, тъй като той има отлични технически и функционални характеристики и е разработен по всички съвременни медицински изисквания.

Какво трябва да знаете за слухови апарати Siemens?

Какво трябва да знаете за слухови апарати Siemens и да имате предвид, когато правите избора си?
На първо място, можете да избирате между комфортен или дискретен модел според собствените си предпочитания. Клиентът не е ограничен по никакъв начин в това да се чувства добре, когато носи слуховия апарат.Техническите спецификации на моделите включват уникална защита на слуховия апарат от влага и замърсявания чрез нано покритие и автоматични насочени микрофони за оптимизиране на локализацията и ориентацията, осигурявайки възможно най-добрата насоченост в различните ситуации. Присъствието на модерни технологии в слуховите апарати Сименс позволява постигане на забележителни резултати при възстановяването или подобрението на увредения слух без да усложнява боравенето със самите апарати. Различният избор на режими на работа на микрофоните (програми) става ръчно и много лесно. Слухови апарати Сименс имат възможност за настройване от слухопротезист чрез интерфейс и специален софтуер. Допълнителна подробна информация можете да получите на сайта на Сониотон и да се информирате за най-доброто за здравето си още днес!