Модерен сервиз за ремонт на ГНП бош

Проявите на проблеми в работата на автомобила са повече от очевидни и често се изразяват в гаснене на двигателя, трудно запалване, повече вибрации, нетипичен звук при шофиране, черен дим от ауспуха и т.н.

За шофьорите всичко това води до намаляване комфорта от шофиране и довежда до необходимостта от утежняващи ремонти, които дори нямат гаранция. За да решите проблемите с автомобила е добре да извършвате редовна профилактика и да обръщате внимание на една доста подценявана част- горивно нагнетателната помпа(ГНП). Най-добре представеният сервиз в работата си с ГНП бош е sofia-diesel-center .
Намират се на комуникативно място в София и разполагат с впечатляваща материална база, която често е сравнявана с космическа станция, но за щастие цените не са космически.
Модерен сервиз за ремонт на ГНП бош
Обслужването е с внимание към детайла и можем да сме сигурни, че ще останем доволни, ако заложим да работим с такъв надежден партньор. За да не сме голословни, ще споменем само част от специализираните дейности, които предлага сервизът:
-диагностика на ГНП с висококачествена апаратура. С подобряването на техническите спецификации на автомобилите и увеличаването на електрониката в цялото устройство на автомобила се налага работата с все по-фина и модерна техника за диагносика и ремонт.
-тестване на стенд на преди и след ремонта
– доставка на отремонтирани ГНП, тъй като центърът работи и за клиенти на едро
-рециклиране на излизли от употреба помпи/дюзи
– възможност за Common Rail система на вашия двигател, която намалява вибрациите и увеличава мощността
Не на последно място трябва да кажем, че София Дизел Центърът разполага с капацитет да изпълнява поръчките бързо, а всеки ремонт или оптимизация е с гаранция за качество.На сайта им можете да разгледате подробно описание на работата на Common Rail системата и да се убедите сами в основното значение на ГНП за вашия автомобил. Центърът предлага както нови, така и рециклирани ГНП, което му позволява да поддържа ниски и конкурентни цени на пазара.
Ако все още се колебаете дали си закупите автомобил с бензинов, или дизелов двигател, определено София Дизел Център е още една причина да изберете дизела!