Маркови подаръци за вашите любими хора

Когато избираме подарък се колебаем между определено две противоположни алтернативи – класически подарък или нестандартен подарък.

Всеки подарък има свое собствено послание и не е необходимо да се притесняваме как ще бъде приет, ако то съответства на нашите желания да пожелаем точно това на получателя.
Класическите подаръци често са подценявани и пренебрегвани точно заради предразсъдъка, че нямат точно и ясно послание и са се превърнали в клише. Залитането в другата крайност на напълно настандартните подаръци пък е също неприемливо, защото тогава идва и логичния въпрос от страна на получателя: „Защо пък точно това ми се подарява и какво ще го правя?“

Как да превърнете един класически подарък във впечатляващ и разчупен такъв? Ето няколко идеи за подаръците, които ще ви улеснят максимално при избора.

1. Не необходимо непременно подаръкът да е много скъп. Заложете на качествени и добре изглеждащи неща и непременно ще направите впечатление. Избирайте от професионален магазин за подаръци, които работят с утвърдени марки като Lancaster, Vertini, Pierre Cardin, NEW Wish Studioи др. с гаранция за качество. Цените са повече от достъпни, а професионалистите в правенето на подаръци giftbox.bg ви дават съвети как да „облечете“ клишираните и скучни подаръци в нова визия. Всички знаем, че кутия бонбони, букет цветя и класически сервиз за кафе и чай може да бъдат приети като отбиване на номера, но това няма да се случи, ако ги разнообразите с малко нестандартни решения. например можете да изберете модерен сервиз с разчупени форми или дори такива с изображения на картини от известни художници, които можете да откриете в сайта на giftbox.bg и да замените кутията бонбони с комплект шоколадови лъжички за кафе.

Воала!- класически подарък с нова визия.

Подарете луксозна запалка, която е и флашка, портативен пепелник за кола или табакера, ако човекът е пушач. Дори и за непушачи лулата също е интересен подарък, защото може да се ползва и като сувенир. В този случай картичката към подаръка може да изобразява прословутата картина от Рене Маргрит „Това не е лула“.

Подарък, изразяващ отношение към изкуството, посланието ще бъде насочено към всички онези невидими за очите, но много ценни за душата неща от живота.

И всъщност това важи за всеки подарък – независимо какво подарите, това, което прави наистина щастлив получателя е вниманието и обичта. А при избора на подарък за вашите любими хора ще получите много внимание към детайла, коректност и прекрасни идеи!