Лодка море

Лодка, море и заслужена почивка

Какво знаем за лодките и защо те са толкова приложими и до днес?
Lodkite.eu със сигурност може да ви убеди, че притежанието на лодка от какъвто и да било вид, размер и класа, може да промени живота ви.
Представете си, че отивате на море, но ви е омръзнало от еднообразието и искате да направите нещо щуро. Вашата почивка може да се превърне в истинско приключение, ако разполагате с лодка, с която да плавате по море.

Строеж на лодка

Разбира се, най-лесният начин да плаваме с лодката по море, е като я закупим от специализиран магазин. Но ние от Lodkite.eu вярваме, че самият строеж на една лодка може да се превърне в любимото ви хоби. Но преди да се впуснете в това смело начинание, би било добре да се запознаете с различните техники, които са подходящи за строеж на лодката, която желаете.

Лодка море

Части на лодката

На всички ни е известно, че лодките изискват много прецизна работа, умения, инструменти и не на последно място – инженерни познания.
Странните имена на частите на всички лодки също са едно от нещата, които трябва да научим, за да знаем всяка една част на плавателния съд, който управляваме. Но трябва да бъдете подготвени, защото имената са със странно звучене и несъмнено са трудни за запомняне.

В уебсайта Lodkite.eu ще научите всичко за лодките, за морето, за една нестандартна почивка и туризъм. Но това далеч не е всичко, тъй като Lodkite.eu ще се превърне във вашия верен другар, който може да ви обясни какво точно представлява форщевен, шпигат или пък рундук. Всъщност форщевен представлява предната част на корпуса на всяка една лодка, която в повечето случаи е заострена. Шпигат, обикновено са няколко, но това зависи от вида на различните лодки, е отвор за изтичане на вода. А рундук е наименованието на онова помещение във вашата лодка, в която се складират въжета и всякакъв вид багаж.

Екипът на Lodkite.eu ви съветва да се отдадете на заслужена почивка с вашите нови лодки и любимото море, а това несъмнено е гаранция за невероятен мореплавателски туризъм.